Φέρνοντας τη φύση στο σπίτι σας

Φέρνοντας τη φύση στο σπίτι σας

Φέρτε την ομορφιά του εξωτερικού χώρου σε εσωτερικούς χώρους προσθέτοντας φυσικά στοιχεία στους εσωτερικούς χώρους.
Πολλά οικολογικά στοιχεία μπορούν να ενσωματωθούν στο σχέδιο διακόσμησης για να μετατρέψουν το σπίτι σε ένα άνετο καταφύγιο.
Με τον τρόπο ζωής μας να είναι μάλλον αγχωτικός και χαοτικός, περισσότερο στη δουλειά, αυτό όχι μόνο θα προσφέρει ζεστασιά στους χώρους, αλλά θα βελτιώσει την ψυχική υγεία και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ήρεμοι και χαλαροί.
Το μέγεθος του δωματίου πρέπει να είναι η πρώτη σας σκέψη. το μέγεθος και το χρώμα των επίπλων παίζουν σημαντικό ρόλο στο να φαίνεται ευρύχωρο το δωμάτιο.
Όποιο φυσικό φως παίρνει το δωμάτιο θα πρέπει να διοχετεύεται και να χρησιμοποιείται στην καλύτερη δυνατή χρήση.
Επιπλέον, η τοποθέτηση του κρεβατιού πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μην είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπείτε στο δωμάτιο.
Όλη αυτή η εμπειρία δημιουργίας ενός φυσικού οικότοπου μπορεί να επιτευχθεί επιλέγοντας έπιπλα με σύνεση.
Είναι απαραίτητο να μαζεύετε κομμάτια που έχουν τελειώσει με τον φυσικό τους χαρακτήρα.
Το ξύλο πρέπει να αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε οι φυσικοί του κόκκοι να τονίζονται στην εντέλεια.
Το κρεβάτι που είναι το κεντρικό κομμάτι της κρεβατοκάμαρας φτιάχνει τη διάθεση. Ένα κρεβάτι από ακατέργαστο ξύλο από τη συλλογή olagiatoepiplo είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Ένας πάγκος από ακατέργαστο ξύλο και ένα ξύλινο φωτιστικό κορμού συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα.
Η διακόσμηση τονίζεται περαιτέρω διατηρώντας τους τοίχους ουδέτερους (σε μια παλέτα γκρι, κρεμ και λευκών). Ο συνδυασμός τέτοιων χρωμάτων με ξύλινα στοιχεία αποδεικνύεται ιδανικός για να προσφέρει ένα ζεστό σκηνικό.
Μπορείτε να είστε πειραματιστές όσον αφορά το δάπεδο και να επιλέξετε πλακάκια από τούβλα ή να επιλέξετε ανοιχτόχρωμο ξύλινο δάπεδο για να βοηθήσετε τα έπιπλα από σκούρο ξύλο να παραμείνουν το επίκεντρο του δωματίου.
Για να ενισχυθεί το πάντρεμα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πρέπει να ενσωματωθεί ατμοσφαιρικός φωτισμός.
Μερικές απλές προσθήκες στην υπάρχουσα διακόσμηση μπορούν να το φρεσκάρουν και να το φωτίσουν:

1. Προσθέτοντας καθρέφτες στους τοίχους- Οι καθρέφτες αντανακλούν την ατμόσφαιρα γύρω τους και είναι τέλειος τρόπος για να ντύσετε τους τοίχους. Τα μεγάλα πάνελ καθρέφτη όχι μόνο ανοίγουν χώρους, αλλά τους φωτίζουν επίσης. Οι καθρέφτες που αντανακλούν το φως και οι έγχρωμοι καθρέφτες μεγεθύνουν τα πάντα.

2. Τοιχογραφίες τοίχου – ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε τους τοίχους είναι οι τοιχογραφίες, από ξύλο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό η τοιχογραφία προσθέτει μια υφή στον τοίχο.

3. Τραπέζια – προσθέτοντας ένα τραπέζι εισόδου κονσόλα στο φουαγιέ σας, κάνει το σπίτι να φαίνεται πιο φιλόξενο. Μια σύνθεση από λουλούδια ή κεριά ή απλά χρωματιστά μπουκάλια και κάνουν την είσοδο του σπιτιού πιο γιορτινή

4. Φώτα – όσο πιο φωτεινά τόσο το καλύτερο. Οι πολυέλαιοι προσθέτουν αίγλη και ευθυμία σε ένα δωμάτιο. Η προσθήκη ενός φωτός διάθεσης σε μια γωνιά του σαλονιού σας δημιουργεί δράμα και ζωντανεύει μια νεκρή γωνιά.

Οι προαναφερθείσες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αλληλεπιδράσετε με το εξωτερικό ενώ παραμένετε σε εσωτερικούς χώρους

Επιστροφή στο ιστολόγιο