Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους.

1.ΚΑΡΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ 

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή απαιτεί επιπλέον χρέωση €9,00 που θα πρέπει να πληρώσετε κατά την παράδοση. Αυτή η χρέωση θα προστεθεί στο σύνολο της παραγγελίας σας αυτόματα.
Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους και παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 300€ και δεν υπάρχει κάποια έκπτωση με αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

 

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

3.1 Περιβάλλον PayPal.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω PayPal, το οποίο είναι ένα απόλυτα ασφαλές σύστημα πληρωμών.

3.2 Τρόποι Πληρωμής μέσω PayPal

Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα σας, στο ασφαλές σύστημα πληρωμών PayPal.

Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal θα δείτε πως εμφανίζεται το κουμπί Μετάβαση στο PayPal.

Πατώντας το, θα μεταβείτε στη σελίδα ασφαλείας στο PayPal όπου για να συνεχίσετε, θα πρέπει να επιλέξετε εάν θα συνδεθείτε με τον Προσωπικό σας Λογαριασμό ή εάν θα κάνετε χρήση της Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας σας.

4.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

4.1 Εξόφληση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στους παρακάτω Εταιρικούς Λογαριασμούς της Εταιρείας Παπακωνσταντίνου Ελένη Γ. (Olagiatoepiplo).

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR4901108630000086300367223
Δικαιούχος: Παπακωνσταντίνου Ελένη

Alpha Bank
IBAN: GR8301407200720002002016480
Δικαιούχος: Παπακωνσταντίνου Ελένη

Ενημέρωση Εκτέλεσης Τραπεζικής Συναλλαγής

Μετά την εκτέλεση της μεταφοράς χρημάτων, είναι υποχρέωσή σας να μας ενημερώσετε για την εκτέλεση της μεταφοράς του ποσού με e-mail στο support@olagiatoepiplo.gr

Ως αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός (ή οι αριθμοί σε περίπτωση πολλαπλών παραγγελιών) της ηλεκτρονικής παραγγελίας που τοποθετήσατε.

Διατραπεζικές Συναλλαγές

Στις διατραπεζικές Συναλλαγές (κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας από διαφορετική τράπεζα) τα έξοδα βαραίνουν εξολοκλήρου τον εντολέα.

Διεκπεραίωση Παραγγελίας

Η παραγγελία θα εκτελείται την ημέρα που εμφανίζονται τα χρήματα στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό.

5.Με τραπεζική κατάθεση μέσω IRIS 

 Μπορείς να πληρώσεις και με τραπεζική κατάθεση μέσω ΙRIS. Η υπηρεσία IRIS προσφέρεται από την Alpha Bank, την Εθνική Τράπεζα, την Eurobank, την Τράπεζα Πειραιώς και το Viva wallet. Το μόνο που χρειάζεσαι για να πληρώσεις με ΙRIS είναι να έχεις ήδη ενεργοποιημένη την υπηρεσία σε έναν λογαριασμό σου .

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ

Βάσει της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας (Νόμος 4172/2013, Άρθρο 23) παραγγελίες που θα εκτελεστούν με παραστατικά τελικής αξίας 500€ και άνω, θα πρέπει να εξοφλούνται είτε με Τραπεζική Κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό μας, είτε με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα κατά τη διάρκεια υποβολής Ηλεκτρονικής Παραγγελίας μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος (E-shop).

7.ΜΗΧΑΝΗΜΑ POS ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard στα γραφεία της επιχείρησής μας στην ανωτέρω αναφερθείσα διεύθυνση.

 

 

 

.